www.leidieniemeijer.com
 
Home
 
Psychotherapie
Therapie
Relatietherapie
Traumabehandeling
Supervisie
 
Trainingen en cursussen
Assertiviteit
Partnercommunicatie
Opvoeding
 
Workshops
Workshop Portugal
hut
Doel, inhoud en werkwijze
strand
Overige informatie
Tarieven en inschrijving
Printbare tekst
 
Over mijzelf
Samenwerking
Opleiding
Ervaring
 
Contactgegevens
Tarieven
Adres en kaartje
 
info@leidieniemeijer.com
 

Workshop Verdieping professionaliteit Algarve, Portugal


Waarom in Portugal?

Ik beschik over een boerderijtje met een prachtig stuk grond midden in een rustig natuurgebied in de Algarve op 15 km van zee. Ik heb eerder workshops gegeven in de Algarve en vind het bijzonder prettig in zo’n mooie natuur op een schaduwrijke plaats te kunnen werken. In de vrije tijd kan er naar zee worden gegaan of lekker worden geluierd.

Huisvesting

Op ons terrein beschik ik over een guesthouse met twee tweepersoons kamers en ik heb aanvullend de beschikking over een aantal tweepersoons studio’s op loopafstand.
Voor meer informatie over het guesthouse, de locatie en wat foto’s uit de omgeving zie de aparte website over mijn guesthouse met ook een routekaartje.

Tegen meerprijs kan verblijf in een eenpersoons kamers worden geregeld.

Indien daar behoefte aan bestaat kan ik ook bemiddelen bij het zoeken naar een goed verblijf voor een meereizend gezin tijdens of omstreeks de zomerworkshop periode.

Reisinformatie

Retourprijzen Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Faro beginnen bij plus minus €300,--. hoe eerder men boekt, hoe lager de vluchtprijs.
Het vliegveld van Faro ligt op ongeveer 25-30 minuten van ons terein. Voor deelnemers aan de workshop kan transport geregeld worden.
Per auto is ook mogelijk. De afstand Nederland Algarve is ongeveer 2500 kilometer.
Voor deelname aan de workshop dient men rekening te houden met een minimaal verblijf van 7 dagen.

Mijn Achtergrond:

Ik ben afgestudeerd in 1972 als psycholoog. Daarna heb ik enkele jaren in Afrika met mijn gezin gewoond en daar vrijwilligerswerk gedaan. Sinds 1980 werk ik in mijn eigen praktijk te Soest. Ik geef groepstherapie, samen met co-therapeuten, individuele therapie, supervisie, relatietherapie en geef begeleiding aan mensen met een burn-out.
Ik verzorg jaarlijks trainingen in assertiviteit. Ik heb enkele jaren traumagroepen gedaan na de oorlog in Bosnië voor verpleegkundigen, artsen en psychiaters aldaar.
In de laatste jaren heb ik sterk de behoefte gekregen om door te willen geven wat ik zelf geleerd heb. Ik heb een grote hoeveelheid kennis vergaard en expertise ontwikkeld (als cliënt en als therapeut) in het werken met mensen. Een beter plekje dan de Algarve kan ik daarvoor niet bedenken. Elders op deze website staat meer over mijn opleiding en mijzelf

 
Doel, inhoud en werkwijze Zomerworkshop Tarieven en inschrijving

© 2004-2016 Niemeijer Consult. Tekeningen: F.F.H. van Dorsten. All rights reserved.