www.leidieniemeijer.com
 
Home
 
Psychotherapie
Therapie
therapie
Wat is mijn werkwijze?
Wat leer je in therapie?
groep
Groepstherapie
Tarieven therapie
Printbare tekst
Relatietherapie
Traumabehandeling
Supervisie
 
Trainingen en cursussen
Assertiviteit
Partnercommunicatie
Opvoeding
 
Workshops
Workshop Portugal
 
Over mijzelf
Samenwerking
Opleiding
Ervaring
 
Contactgegevens
Tarieven
Adres en kaartje
 
info@leidieniemeijer.com
 

Therapie


Mijn Werkwijze

Ik maak onder andere gebruik van Transactionele Analyse, Psychodrama, Gestalt therapie en Regressie techniek naar de jeugd. Ik werk of indivueel of in groepsverband of een combinatie van de twee.
Vaak werk ik eerst individueel met cliënten en als dat nog nodig is daarna in groepsverband omdat ik in een groep over meer therapeutische mogelijkheden beschik en het voor cliënten vaak prettig is de steun van anderen in hun veranderingsproces te krijgen.

Ik vind samenwerking met andere collega's heel belangrijk voor mijn cliënten. Ik werk in mijn praktijk o.a. samen met een haptotherapeut en een kunstzinnige therapeut. Deze collega's werken via hun invalshoek met mijn cliënten en dat werkt weer zeer verhelderend en ondersteunend voor de psychotherapie. Met al mijn collega's heb ik regelmatig overleg.

Ik ben een therapeut, die veel feedback geeft aan de cliënt. Soms werk ik met huiswerk opdrachten. Ik reik ook nieuwe mogelijkheden aan om met de dingen om te gaan, want vaak hebben mensen geen idee hoe zij iets op een andere manier zouden kunnen doen, omdat zij maar één manier geleerd hebben.

Ik geef zowel kort als langdurende therapie, afhankelijk van de problematiek. Ik behandel eveneens mensen die een psychiatrische opname achter de rug hebben of doorverwezen zijn door arts of psychiater.

Mijn werktijden zijn flexibel, mensen, die bij mij in therapie zijn, kunnen mij gewoonlijk bereiken tot 22.30 ’s avonds. Relatie therapie geef ik ’s avonds of op zaterdagochtend wanneer dat nodig is.

 
Inleiding Wat leer je in therapie?

© 2004-2016 Niemeijer Consult. Tekeningen: F.F.H. van Dorsten. All rights reserved.